Introducere

Site-ul VRATZA.RO. este proprietatea UMG Art Design Srl. – Bucuresti – J40/1348.2013
Accesand si navigand pe site-ul semineeartdesign.ro sunteti de acord cu termenii de utiliare prezentati in continuare:
Toate drepturile rezervate ” VRATZA.RO”

Confidentialitate

Datele personale introduse de catre potentialii cumparatori pe site-ul www.vratza.ro vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt strict confidentiale si vor fi folosite pentru confirmarea comenzilor, informatii despre produse si servicii, livrare etc.

UMG Art Design SRL nu va divulga numarul dvs. de telefon sau adresa de e-mail obtinute prin intermediul site-ului vratza.ro fara acordul dvs.

Marca si dreptul de autor

Toate drepturile sunt rezervate UMG Art Design SRL. www.vratza.ro
Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea www.vratza.ro
Este strict interzisa copierea sau folosirea imaginilor proprii si originale de catre alte persoane fizice sau juridice.
Este strict interzisa folosirea textelor sau imaginilor (cu exceptia imaginilor de catalog sau materialelor de presa)

General disclaimer

Ne luam angajamentul sã nu permitem intruziunea virusilor pe website-ul www.vratza.ro, insa nu putem asigura absenþa totalã a virusilor.
In acest caz recomandãm o atenþie sporita pentru protectia impotriva virusilor.
vratza.ro nu rãspunde de greselile sau erorile serviciilor oferite pe website-ul www.vratza.ro, independente de responsabilitãtile sale.

Detalii piatra !

Fiind piatra naturala , este posibil ca unele placi de piatra naturala sa aibe o nuanta mai diferita de celelalte sau o venatura mai pronuntata.

Materialele din care se va executa comanda sunt roci naturale si pot prezenta diferente de nuante si structura, acestea considerandu-se particularitatii specifice rocilor naturale si nu vicii.

Debitarea placilor pot avea foarte mici tolerante de cca 1 mm. Reclamatiile care au ca obiect diferentele de nuanta, si structura la materialul mentionat in contract, nu se vor in considerare.