UMG Art Design SRL produce si comercializeaza Piatra Naturala Vratza , Calcar Baschioi si Seminee pe lemne.

Proprietari de cariera de calcar din zona Tulcea!

Fabrica este dotata cu masina CNC cu 3 AXE prin care putem obtine profile pentru ancadramente usi, geamuri, cornise, etc – obtinem profilele in mod profesional cu masina robot.

Fabrica proprie prin care debitam blocurile de piatra si transmitem catre clienti produsul final

Suntem parteneri cu cea mai mare companie exploatoare de piatra din Bulgaria si distribuitori ai acesteia de calcar Vratza in Romania!
Partenerii nostrii doua cariere de piatra proprii din care se extrage Limestone-ul.

Debitare direct din blocuri de piatra prin care se realizeaza produse finite ( placaj pardoseli, placaje de orice fel, pardoseli, trepte , glafuri, ancadramente, profile piatra naturala, cu diferite tipuri de sufprafete cum ar fi :  scapitat, buciardat, periat, antichizat, lustruit sau mat. sau tumbled.

Si realizare de produse semifinite cum ar fi: masive de piatra de orice dimensiune, placaje de 3, 4, 5 –  8 cm grosime,

Realizam sculpturi de orice fel cum ar fi: capitel, baze, coloane, moloane, balustrii piatra naturala, mana curenta piatra naturala, sculpturi seminee, sculpturi medalioane, etc 

Fiind importatori de piatra naturala Vratza si piatra naturala Baschioi,  va putem livra in scurt timp orice cantitate de piatra se doreste ! Putem livra material, Vratza Limestone pentru fatade ventilate cladiri si case cu nut-uri pentru sistemul de prindere in cel mai scurt timp posibil si de cea mai buna calitate, la orice dimensiune se doreste si /sau dupa proiectul de Arhitectura.

Placaje pardoseala, de diferite dimensiuni si placaje pentru incalzirea in pardoseala. Piatra naturala Baschioi pentru placari exterioare si interioare. Piatra naturala decorativa, split face, sau briks.
Comercializare de seminee pe lemne, sculpturi seminee, realizare de masti din masive de piatra naturala pentru seminee si montaje pe masura asteptarilor!
Sculpturi pentru fatade case, ancadramente, cornise, trepte, balustrade, balustrii din masive de piatra naturala, etc.

Realizam montaje la cele mai inalte standarde
Avem in echipa maistrii sculptori
Echipa de 10 montatori profesionisti va stau la dispozitie !
Fabrica ultraprofesionala pentru exploatarea pietrei

TAG -uri VRATZA / CALCAR VRATZA / PIATRA VRATZA / VRATZA STONE /  VRATZA LIMESTONE / PLCAJ VRATZA / PARDOSELA VRATZA / PIATRA DECORATIVA/ CALCAR BASCHIOI / PIATRA BASCHIOI / PIATRA NATURALA BASCHIOI.

 

Vratza.ro