VRATZA.RO 

DETALII DE PLATA

Comenzile se finalizeaza in baza unui contract semnat si stampilat de ambele parti.

Veti primi factura pentru orice produs achizitionat – in factura v-or fi trecute cantitatea si pretul final

In cazul comenzilor pe baza de comanda se va primi factura de avans in cu valoare de 50 % restul de 50 % se va achita in momentul sosirii comenzii pe baza de factura storno avans si factura finala.

Nu se va descarca camionul decat dupa verificarea comenzii, ( verificare marfa si cantitate ) , dupa semnarea procesului verbal de primire de catre beneficiar , In cazul firmelor trebuie si stampilat , si in final dupa ce  beneficiarul face dovada platii !

Detalii piatra !

Fiind piatra naturala , este posibil ca unele placi de piatra naturala sa aibe o nuanta mai diferita de celelalte sau o venatura mai pronuntata.

Materialele din care se va executa comanda sunt roci naturale si pot prezenta diferente de nuante si structura, acestea considerandu-se particularitatii specifice rocilor naturale si nu vicii.

Debitarea placilor pot avea foarte mici tolerante de cca 1 mm. Reclamatiile care au ca obiect diferentele de nuanta, si structura la materialul mentionat in contract, nu se vor lua in considerare.

TAG -uri VRATZA / CALCAR VRATZA / PIATRA VRATZA / VRATZA STONE /  VRATZA LIMESTONE / PLCAJ VRATZA / PARDOSELA VRATZA / PIATRA DECORATIVA

VRATZA.RO

Toate drepturile rezervate.