VRATZA.RO

Conditii de comanda

Comanda se realizeaza pe Email – se trimite contractul si factura catre Beneficiar  in format pdf, urmand ca acesta sa retrimita documentele in acelasi mod semnate si stampilate.

Inceperea timpului scris in contract incepe dupa primirea avansului de 50 % – in cazul comenzilor pe baza de comanda – restul de 50 % exact la primirea comenzii.

Este necesar la momentul sosirii comenzii Beneficiarul sa semneze si sa stampileze ( dupa caz ) Procesul Verbal de primire – dupa verificarea coletului  cu data si ora scrise pe document.

Detalii piatra !

Fiind piatra naturala , este posibil ca unele placi de piatra naturala sa aibe o nuanta mai diferita de celelalte sau o venatura mai pronuntata.

Materialele din care se va executa comanda sunt roci naturale si pot prezenta diferente de nuante si structura, acestea considerandu-se particularitatii specifice rocilor naturale si nu vicii.

Reclamatiile care au ca obiect diferentele de nuanta, si structura la materialul mentionat in contract, nu se vor lua in considerare.

TAG -uri VRATZA / CALCAR VRATZA / PIATRA VRATZA / VRATZA STONE /  VRATZA LIMESTONE / PLCAJ VRATZA / PARDOSELA VRATZA / PIATRA DECORATIVA

VRATZA.RO

Toate drepturile rezervate.