Categorii

Contactati-ne

Executam montaje profesionale  : pardoseli, glafuri, alei auto, piatra decorativa, trepte, trepte interioare, trepte exterioare, terase, foisoare .

Realizare scari interioare/exterioare pe semirotund, rotund. 

Realizare glafuri pe semirotund, rotund.

Montaj french pattern 

Efectuam stereonomie, dimensionare, sablonare pentru orice fel de lucrare. 

Montaje de pardoseli si trepte piatra naturala, marmura, travertin, granit sau sculpturi realizate de catre profesionisti pietrari.

Venim in ajutorul dumneavostra cu experienta pe care o avem inca din anii 90' pentru realizarea proiectelor in domeniul nostru de activitate.

Executam montaje de seminee la cheie dupa modelele dvs. sau dupa modelele atipice pe care le detinem. Modelele pe care le construim sunt unice si dau o mare valoare lociuntei dvs.

Realizarea design-ului unui semineu consta in imbinarea tuturor elementelor arhitecturale ale locuintei , elemente interioare si exterioare ce pot avea tendinte moderniste, clasice, contemporane sau rustice precum si al stilului de viata al beneficiarului.

Executam modele de seminee tip sculptura special pentru cei pasionati de frumusetea stilurilor arhitecturale, stilul Doric, stilul Ionic, stilul Corintic ce reprezinta arhitectura Greciei antice.

Executam seminee, seminee clasice, seminee moderne, semine rustice, barbeque-uri de gradina ( se poate si stil medieval ), montaje de cosuri de fum ceramic si de inox.

Pretul unui semineu tip sculptura este dat de gradul de dificultate al lucrarii, timpul de executie si materialul ales.


Parteneri