Categorii

Contactati-ne

     Cu o experienta in domeniul pietrariei din anul 1998 va putem ajuta sa realizati orice fel de proiect cu ajutorul nostru. Compania UMG ART DESIGN pastreaza traditia de ani de zile intr-o formula noua si continuam sa realizam noi proiecte.

     Compania UMG Art Design SRL  comercializeaza piatra naturala Vratza in toate formele ei.

  • Piatra naturala Vratza poate fi folosita la interior : pardoseli, glafuri, piatra decorativa placare pereti, in bai, bucatarii, living, holuri, trepte, podeste, ancadramente geamuri si usi.
  • Piatra naturala Vratza poate fi folosita la exterior : alei auto, alei pietonale, foisoare, glafuri, trepte, pardoseli, amenajare curti si gradini, garduri, fatade case, fatade blocuri.
  • Produs ideal pentru incalzirea in pardoseala 
  • Comercializam acest material in toate formele ei : placaje, placaje french pattern, scapitat vratza, glafuri, fatade montaj uscat, trepte, pardoseli etc.
  • Piatra naturala Vratza poate avea diferite forme de prelucrare : lustruit ( polished ), slefuit ( honed ), buceardat, periat ( brushed ), scapitat . 
  • Piatra naturala Vratza poate fi debitata in urmatoarele grosimi : 1,2 cm / 1,5 cm / 2 cm / 3 cm / 4 cm / sau masive piatra 
 

UMG Art Design - produce si comercializeaza Seminee si Barbeque-uri de gradina.

Ne ocupam exclusiv de clienti care doresc sa-si realizeze ceva spectaculos si elegant .

Realizarea design-ului unui semineu consta in imbinarea tuturor elementelor arhitecturale ale locuintei , elemente interioare si exterioare ce pot avea tendinte moderniste, clasice, contemporane sau rustice precum si al stilului de viata al beneficiarului

Se pot executa sculpturi in piatra pentru : seminee clasice, fatade case , ancadramente geamuri si usi, solbancuri, moloane, coloane, trepte.

Suntem renumiti pentru realizarea celor mai dificile tipuri de sculpturi in piatra pentru seminee si nu numai. 

Pretul unui semineu tip sculptura este dat de gradul de dificultate al lucrarii, timpul de executie si materialul ales.

Montaje de pardoseli, trepte, sculpturi, elemente arhitecturale, glafuri, maini curente, etc.

Realizam seminee moderne, clasice, rustice, sculpturi. Seminee dotate cu focar sau varta dechisa. In catalog sunt cateva modele de seminee de toate tipurile.

ISTORICUL ARHITECTURII

Arhitectura este știința și arta de a proiecta și construi clădiri și ansambluri de clădiri potrivit anumitor proporții și reguli, în funcție de caracterul și destinația construcțiilor. Știința ei constă în rezolvarea funcțională și tehnică a clădirilor. Arta arhitecturii este o componentă mai specială a artelor în general, care are un caracter mai deosebit, deoarece cu elemente reale, utile, se creează și se compun imagini plastice nonfigurative, de esență abstractă, fară să imite deci modele ale naturii.

Arhitectura nu poate fi comparată cu natura înconjurătoare decât prin aceea ca este un organism artificial implantat într-un mediu natural cu care trebuie să se armonizeze atât funcțional cât și estetic.

Principalele tipuri de sculptură sunt altorelieful, ce reprezintă o lucrare în relief faţă de suprafaţa de fundal pe care se ţine sau pe care a fost aplicată, ce prezintă o mare ieşire în volum faţă de fundal. Bazorelieful reprezintă un gen de sculptură cu două dimensiuni (sub formă de placă) în care a treia dimensiune spaţială este sugerată prin modelarea trecerilor rotunjite de la contur la fundal. Ronde-bosse este un tip de sculptură statuară care poate fi privită de jur-împrejur, fără ca vreuna din părţile sale să fie alipită unui fond şi fără să adere la altă suprafaţă decât a piedestalului. Prin aceasta se deosebeşte fundamental de altorelief şi bazoreliefÎn Grecia antică se regăsesc Phidias şi Praxiteles, însă apogeul artei pe toate planurile sale este atins în Renaştere, fiind o adevarată perioadă de glorie pentru umanitate. Aici apar nume mari cum ar fi Michelangelo, Donatello, Giovani Lorenzo Bernini. Pentru sculptura modernă îi avem ca reprezentanţi pe Constantin Brâncuşi, Pablo Picasso, August Rodin şi mulţi alţii.

 

Arhitectura forma cea mai cuprinzătoare de organizare a spațiului, urmărind rezolvarea echilibrată, armonioasă, a funcțiunilor complexe, multilaterale. Arta se știe este un fenomen conștient, arhitectura, pe lângă această calitate mai este cognitivă și ontologică. Până la sfârșitul secolului trecut arhitectura era considerată "o decorație a structurii" (John Ruskin), iar în secolul nostru Frank Lloyd Wright redefinește arhitectura prin stilul său de integrare armonioasă a structurilor în natură, fiind exponentul cel mai de seamă al arhitecturii organice.

 

 

 


Parteneri