Categorii

Contactati-ne

Piatra naturala Vratza

Nu este niciun produs disponibil.

Subcategorii

 • Alei si Trepte

  Se executa trepte si alei din piatra naturala Vratza la comanda. Materialul poate fi debitat in diferite grosimi de la 1,5 cm la 30 cm pentru trepte. Pentru pardoseala si alei poate fi folosit de la 2 cm la 5 cm. Mai jos aveti cateva imagini cu acest material

 • Pardoseli

  Pardoselile din piatra naturala Vratza pot fi de mai multe tipuri si dimensiuni. Pentru interior se foloseste materialul lustruit cu dimeniuni ce pleaca de la 15, 20, 25 x lunigimi libere, sau 60 x 30, 60 x 60, 120 x 60 , cu grosimi ce pleaca de la 1,5 cm Pentru exterior se foloseste materialul prelucrat prin periere sau buciardare respectiv cu aceleasi dimensiuni. Se poate comanda si dimeniuni atipice pentru trepte sau alte lucrari.

 • Straifuri

  Straifuri de 3 sau 6 cm latime folosite pentru decorarea interiorului sau exteriorului casei dvs. Sunt folosite cu precadere si pentru placarea gardurilor.

 • Fatade

  Piatra naturala Vratza este folosita pentru fatade case si cladiri datorita rezistentei in timp precum si culorii calde pe care o are Mai jos sunt prezentate lucrari executate din acest material.


Parteneri